La multi ani blogului meu si Craciun fericit voua!

Craciun fericit dragele mele si sarbatori frumoase alaturi de cei drag voua!

Astazi blogul meu drag face un anisor de cand Mosul mi l-a facut cadou, asa ca postul acesta i-l dedic lui :d.

Imi pare sincer rau ca nu am mai postat atat de des, motivele fii unele personale, nu lene. Mi-a adus foarte multe satisfactii blogul , prietenii ,cadouri, oportunitatea de a-mi imparti pasiunea , de a cere un sfat etc. A fost inspirat Mosul anul trecut, asa cum a fost si anul asta :d.

Nu m-am putut abtine, chiar daca unghiutele mele sunt minuscule, sa nu le pictez in spiritul Craciunului. Daca ati urmarit putina mea activitatea de pe pagina de facebook a blogului, ati vazut cu siguranta ca aveam vreo 5 unghii reparate si una rupta si am decis sa le tai pe toate pentru a le lasa sa se regenereze.

Va las cu modelul meu de Craciun pe unghiute minuscule :

IMG_4412 IMG_4413 IMG_4414 IMG_4417 IMG_4419

P.S. : simt de parca mi- a taiat cineva degetele, atate scurte mi se par de cand mi-am taiat unghiile, ca sa nu mai zic ca pana si lucruri mici precum apucarea unui betisor de urechi mi s-au parut chinuitoare rau. Acum le cant seara cum zicea Sascha odata, ca sa creasca mai repede:)).

La multi ani blogul meu drag, Craciun fericit voua si sarbatori frumoase!!

Va pup!

10 gânduri despre „La multi ani blogului meu si Craciun fericit voua!

  1. Cred ca ai nevoie de multa rabdare ca sa poti face asemenea modele maiestuase. Nu ma pot decide de care imi place cel mai mult. Imi doresc sa pot face lucruri macar pe jumatate la fel de frumoase cand voi creste. Felicitari din toata inima.

Lasă un comentariu