French „intors”

Acum ceva zile ma uitam pe blogul Elei unde am vazut cel mai dragut french intors sau cum i se mai spune manichiura Ruffian (aici). Am citit intregul articol si am fost curioasa 😀 (in postul ei scria de una dintre bloggeritele ei preferate , si …surpriza ! Am dat de un alt french intors foarte frumos : (aici). M-am hotarat sa imi fac unghiile rapid si frumos aseara si mi-am adus aminte de modelele lor.

French-ul meu este cu negru si mov sidefat. Am aplicat negru pe toata unghia , apoi doua straturi de mov  (cu grija si atentie …am incercat sa il fac sa para cat de cat cu un french 😀 ) . Pe degetele pe care imi fac eu model de obicei , am aplicat pe portiunea neagra un sclipici turcoaz (preferatul meu) si pe mov , o incercare de sclipici roz , care nu a facut decat sa schimbe foarte putin nuanta  ( de aceea nici nu am mai pozat aceasta oja) . In cazul in care aveti un sclipici frumos , care sa mearga cu ojele folosite , le puteti aplica.

DSC03326_phixr

DSC03325_phixr

Bineinteles ca nu am reusit sa stau locului si cateva din unghii le-am accidentat.

DSC03327_phixr

Cum am promis in postul cu Repararea unghiilor , va arat si una din unghiile mele reparate . Cea din mijloc este reparata de la mijloc in jos , iar aratatorul are marginile (pe lung) reparate. Cam asa se vede sub oja…tineti totusi cont ca sideful scoate in evidenta cam orice defect. O oja simpla ascunde mult mai bine „reparatia” .

DSC03330_phixr

Tot ce am folosit , plus lacul roz de pe aratator si inelar care …nu merita sa fie aici:)) deoarece nu a facut mai nimic.

6 gânduri despre „French „intors”

    • Merci:D dar daca ma uit acum mai bine …cam prea pretentioasa oja aia mov sidefata , cred ca data viitoare o sa folosesc alta combinatie:)) . Sa ne arati dupa ce iti faci manichiura;;)

  1. ma bucur ca ai realizat si tu aceasta manichiura,mie imi place foarte mult cum ti-a iesit si combinatia de culori pe care ai folosit-o, nu stiu de ce nu-ti place oja mov sidefata mie imi place, ador ideea cu sclipiciul pe zona unde ai realizat french-ul intors, te pup 🙂

    • Nu stiu…mi se pare ca daca o dai un pic mai aiurea se vede orice strat:-?? Stai sa vezi ca mi-am facut acelasi model cu alb si nude, ca m-ai starnit cu oja ta nude si m-am dus si mi-am cumparat:))! Esti o draguta tu!:*

Lasă un comentariu